+36-1-208-5557

 info@liftcom.hu

KIEMELT TERMÉKEINK

LiftCom GSM vészhívók EFFEFF Ajtóbehúzó és -automatika ArtCom GSM kommunikátor KRONENBERG - Liftalkatrészek SMART AIR - RFID beléptető GIBIDI - Kapuautomatizálás

Referenciák

Viva lakópark - Comelit digitális audio rendszer (2011)

A Viva lakópark Albertfalva központi részén, modern sítlusban épült épületegyüttes, melyhez tökéletesen illeszkedik a Comelit digitális audio rendszere.

KÖKI Terminál - effeff elektromos zárak (2011)

A bevásárlóközpontban a beléptető rendszer elemeként a vásárlók elől elzárt területek és a menekülési útvonalak átjárhatóságának biztosítása érdekében telepítették a német zárgyártó cég (effeff) megbízható termékeit.

Toscana lakókert - Comelit audio rendszer (2007)

A Toscana lakókert a IX. kerületben, a Mester utca-Lenhossék utca sarkához közel helyezkedik el. Az épületegyüttesben 6 lakótömböt alakítottak ki, mindegyiket saját lépcsőházzal, lifttel. A lakókertben 218 lakás, 7db üzlethelyiség, fitness-központ, a mélygarázsban 192 db parkolóhely valamint 170 tárolóhelyiség található. A lakótömböknek a sétány felé, valamint a hátsó udvarral is van kertkapcsolata. A lakótömbök közötti udvarokban mediterrán hangulatú lépcsősorokkal díszített kert szolgálja a lakók zavartalan pihenését. A lakók kényelmét szolgálja a Comelit audio rendszere, mely könnyen integrálható az lakókert egyedi igányeihez.

BSR irodaház - effeff elektromos zárak (2007)

A Váci út környéki barnamezős beruházások egyik képviselője, a BSR Center irodaház a hajdani ipari téglaépítészetet idézi. A modern stílushoz és kényelemhez méltón illeszkednek az effeff elektromos ajtózárai.

MÜPA - Comelit video rendszer (2005)

A Müpa (más nyelveken Müpa Budapest, korábbi nevén Művészetek Palotája Budapestlegfiatalabb, a XXI. század eleji igényeknek maradéktalanul megfelelő, többfunkciós kulturális létesítménye. Jellemzője, hogy egyszerre három különböző művészeti ág: a zene-, a vizuális és a színművészet művelőinek és kedvelőinek ad állandó otthont, a legmagasabb színvonalon. Kiállítóhelyei, hangversenyterme, színházterme egymástól függetlenül működnek, önállóan alakíthatják programjaikat. A Comelit videós kaputelefon rendszer könnyen illeszkedik a modern stílushoz.

Hársliget lakópark - Comelit audio rendszer (2004)

A lakópark a János-hegy gyönyörű zöld környezetében, kellemes csendes helyen található, a lakók további kényelmét szolgálja az olasz Comelit modern audió kaputelefonrendszere.

Cézár ház - Comelit digitális audio rendszer (2002)

A Cézár Ház megépülése új stílust teremtett a budapesti lakóginatlan fejlesztésben. A lenyűgöző, kilenc emeletes lakókomplexum a XIII. kerületben, a városközponthoz és a Dunához közel eső, csendes környéken található. Az épületegyüttes a modern Comelit digitális audio rendszerével lett telepítve, mely a biztonságos beléptetést segíti a komplexumba.

Akciók

TOP TERMÉKEK

Elérhetőségek


LiftCom Biztonságtechnika Kft.
Munkanapokon:
8:30 - 16:30-ig
1045. Bp, Erzsébet utca 7-9.
Térkép » 


Tel.: +36-1-208-5557
Mobil:
+36-20-923-3006 Kriszti,
+36-30-514-4980 ZsuzsiE-mail:
info@liftcom.hu