+36-1-208-5557

 info@liftcom.hu

KIEMELT TERMÉKEINK

LiftCom GSM vészhívók EFFEFF Ajtóbehúzó és -automatika ArtCom GSM kommunikátor KRONENBERG - Liftalkatrészek SMART AIR - RFID beléptető GIBIDI - Kapuautomatizálás

Hol járunk most?  SMART AIR - RFID beléptető

SMART AIR - RFID beléptető

A Smart Air egy önálló beléptető rendszert alkotó, 13,56 MHz-es RFID technológiával működő elektronikus kilincspár. Az RFID technológiával működő elektronikus kilincspár offline és online rendszerbe egyaránt integrálható.
 
Az RFID (Radio Frequency IDentification) automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. Az RFID címke egy apró tárgy, amely rögzíthető, vagy beépíthető az azonosítani kívánt objektumba.
 
A Smart Air beléptető rendszer telepítéséhez nincs szükség kábelezésre, így rendkívül könnyű telepíthető, és működtetése sem igényel külső áramforrást, elemes kivitelének köszönhetően. A Smart Air vezérlő egysége a már meglévő zártestre szerelhető, így nem igényel átalakítást, legyen szó akár a normál vagy a pánikfunkciós megoldásról. Minden elektromechanikus és elektronikus eszköz a belső részben található, egyedül az olvasófej helyezkedik el a külső pajzson, így minden belépési adat a belső részben tárolódik.
 
Az esztétikai igényeknek és a környezetnek megfelelően pajzs és kilincstípusok széles választékával rendelkezik.

Gyártói kategóriák

Stand Alone  beléptető rendszer OFFline beléptető rendszer ONline beléptető rendszer

Akciók

TOP TERMÉKEK

Elérhetőségek


LiftCom Biztonságtechnika Kft.
Munkanapokon:
8:30 - 16:30-ig
1045. Bp, Erzsébet utca 7-9.
Térkép » 


Tel.: +36-1-208-5557
Mobil:
+36-20-923-3006 Kriszti,
+36-30-514-4980 ZsuzsiE-mail:
info@liftcom.hu