banner

 

KIEMELT TERMÉKEINK


 


 
 KAPCSOLAT

LiftCom Biztonságtechnika Kft.
Erzsébet u. 7-9.
1045 Budapest
tel: +36-1-208-5557
fax: +36-1-208-5630
info@liftcom.hu
www.liftcom.hu

AKCIÓS ÁRU

Zümmer - nagy (12V DC)
Lista ár 310 Ft
VDK - 3771/M - Kártyás
Lista ár 80 360 Ft
Nemef bevésőzár
Lista ár 6 000 Ft

HÍREK

arr3Együttműködő partnerünkÜgyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében látogasson el partnercégünk weboldalára...

TOP TERMÉKEK

LiftCom
Lista ár 72 800 Ft
Liftajtó pumpa (német)
Lista ár 5 560 Ft


Katalógusok

Szakmai anyagok


Kérje hírlevelünketGyártók oldala:

MI KÉRDEZZÜK

Honnan értesült az oldalról?

Google-bólGoogle-ból 41% E-mail-enE-mail-en 19% IsmerőstőlIsmerőstől 21% MásMás 19%

slide
slide
 

Mediator - társasházak védelme


A Mediator önzáró rendszer. A kilincsnyelv és a zárnyelv zárt állapotba kerül az ajtó becsukását követően, ezáltal növelhető a biztonság. A zár kívülről kulccsal nyitható, belül beépített pánikfunkcióval rendelkezik.

 

A legmegbízhatóbb védelem behatolás ellen.

A főbejárati ajtó éjjel-nappal zárva van. A zár ily módon védelmet biztosít a betolakodók és nem kívánatos vendégek ellen. Szükség esetén az ajtó zárszerkezete kapcsológomb segítségével nyitott állapotban rögzíthető (pl. költözés esetén).

Biztonságos menekülési útvonalat biztosít.

Az épületet a főbejáraton keresztül bármikor ki lehet üríteni, úgy is, hogy az épület kívülről zárva van. Veszély, vagy normál körülmények között kulcs nélkül is nyitható. Ezzel a menekülési útvonalak jelentette biztonsági probléma egyszer és mindenkorra megszűnik.

Kiemelt kényelem.

Ha késő este vagy kora reggel látogatók érkeznek valakihez, az ajtó a lakásból kényelmesen nyitható. A zár az ajtó becsukását követően automatikusan bezáródik.

Tekintse meg bemutató videónkat.

MEDIATOR a társasházak védelmezője!

A MEDIATOR megoldást jelent a társasházak zárási, biztonsági problémáira, és biztosítják a hosszútávú megbízható működést és a komfortos használatot.


Magyar nyelvű katalógus letöltése: Mediator_Magyar_2012.pdf

Rendezés  
Gyártó  

effeff-609
effeff-609
mediátor, mechanikus, keskeny
Keskeny profilú, keretes bel- és kültéri ajtókhoz. Mechanikus követő vezérlés a dupla kilincsnyelv és a vezérlő nyelv között. Vészkijáratoknál is használható. A beépített pánikfunkció a belső kilincs lenyomásával aktiválható. Önzáró rendszer: a zárnyelv és a kilincsnyelv zárt állapotba kerül az ajtó becsukódása után. Kívülről kulccsal mindig nyitható.
Lista ár 90 495 Fteffeff-609
effeff-609
mediátor, mechanikus, mély
Mély profilú, tömör bel- és kültéri ajtókhoz. Mechanikus követő vezérlés a dupla kilincsnyelv és a vezérlő nyelv között. Vészkijáratoknál is használható. A beépített pánikfunkció a belső kilincs lenyomásával aktiválható. Önzáró rendszer: a zárnyelv és a kilincsnyelv zárt állapotba kerül az ajtó becsukódása után. Kívülről kulccsal mindig nyitható. Az
Lista ár 90 495 Fteffeff - 65
effeff - 65
mediátor, motoros zárfogadó
Keskeny vagy széles profilú mechanikus zárellenoldal. Vészkijáratoknál is használható. A beépített pánikfunkció a belső kilincs lenyomásával aktiválható. Önzáró rendszer: a zárnyelv és a kilincsnyelv zárt állapotba kerül az ajtó becsukódása után. Kívülről kulccsal mindig nyitható. Az elektromos ellenoldali időkapcsolóval a nyitvatartási idő állítható.  
Lista ár 113 578 Ft


Y2I4Mj